Om kulturforedrag.dk

Bestil en foredragsholder

Hvad er kultur? Hvordan påvirker forskellige kulturmønstre vores identitet og samfund? Og hvorledes er det muligt at blive integreret i det danske samfund? Disse problemstillinger er blot få ud af mange spekulationer, der præger os i denne tid, hvor dansk kultur går ud for at møde forskellige kulturer. 

Hos Kulturforedrag handler det om, at skabe bevidsthed om den enkelte samfundsgruppes egen kultur. Derudover arbejder vi for, at en given samfundsgruppe også får indblik i andre kulturer samt resultatet af kulturmøder.

Derfor udbyder vi muligheden for at booke en foredragsholder, der har mestret begreber om kulturforståelse, traditioner og religion. Man kan først og fremmest anvende vores kompetente foredragsholdere, som led i en temadag om et specifikt folkeslag eller en nation.

For det andet kan vores foredragsholdere berige jer med personlig beretninger om livet som nytilkommen flygtninge i Danmark samt kampen for at tilpasse sig. Endelig har vores foredragsholdere forstand på, hvorledes en succesfuld integrationsproces forløber samt hvad dette kræver af samfundet.

Det overordentlige omkring vores service med foredrag er den høje faglighed og kvalitet. Det beror på vores valg om udelukkende at anvende fagpersoner med mangeårig erfaringer indenfor f.eks. uddannelsessystemet, daginstitutioner, det sociale område, sundhedsvæsenet mv.

Foredragene kan efter nærmere aftale afholdes både på dansk og på foredragsholderens modersmål Har du, din virksomhed, institution eller forening lyst til at vide mere om et bestemt land og dets mennesker? Så kontakt Aalborg Tolkeservice.

Claude MunyamanziKulturfordrag
tlf: 2982 5421
Kristinevej 2, 9000 Aalborg